Veszprém, Dózsaváros figyelem! #körbemérjükveszprémet

A www.vmet.hu a támogatók segítségével szeretné bővíteni veszprémi meteorológiai állomás hálózatát a #körbemérjükveszprémet projekt keretein belül.

Amennyiben Veszprémben, a Dózsavárosban élsz, működhet akár nálad is egy Vmet.hu meteorológiai állomás. Természetesen ez neked nem kerül pénzedbe.

Az állomás létesítésének feltételei:

  1. Viszonylag nyitott, fűvel, ápolt gyeppel borított kert.
  2. Stabil, állandó Wifi kapcsolat a házon belül.
  3. A kültéri szenzorok rádiós kapcsolatban vannak a beltéri egységgel, mely a házon belül van és Wifi kapcsolaton tölt fel adatokat. A kerti mérési helyszín nincs messzebb a beltéri egységtől, mint 30 m. A beltéri egység minimális sávszélességet használ, kb. 5W teljesítményű, ezt neked kell állnod a villanyszámládban, 35 Ft/hó.
  4. Legyél mindig elérhető, ha pl. az állomást újra kell indítani, nem gyakran, de előfordul. Nyilván nem éjjel kettőkor zavarlak ezzel.
  5. Családtagjaid, barátaid, akik szeretnék, okos eszközeiken korlátlan számban láthatják az állomás által mért adatokat.

Amennyiben ez a felhívás felkeltette érdeklődésed, kérlek telefonos elérhetőségeddel, egy utca-házszámmal jelentkezz a vp.meteo@gmail.com mailcímen. “Dózsameteo” legyen a tárgy mezőben.

Köszi!

Taki

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com